Kyllä tämä tästä…

 

Calluna Vulgaris - tuttavallisemmin kanerva

 

Olemme pikkuhiljaa asettuneet uuteen kotiin – ja uuteen tilanteeseen. Tavarat löytävät paikkansa, ja niin mielikin käsittelee asioita, omaan tahtiinsa.

Luomme uutta arkea. Mikä on meidän; lasten ja minun uusi arki. Miten me teemme asioita, niin että se sopii meille parhaiten. Arki – sanaa paheksutaan mielestäni turhaan, sillä suurin osa elämästämme on arkea. Elämää. Niin.

Tämä on myös kivaa aikaa. Vaikka elämänmuutos on haastavaa, siinä on myös paljon mahdollisuuksia. Ja niitä mahdollisuuksia kannattaa hyödyntää. Toivon, että olen oppinut jotain matkan varrella, jotta voin välttää asioita, jotka eivät ole perheemme juttu. Parhaani mukaan.

Sanonta ”hädässä ystävä tunnetaan” pitää todellakin paikkansa. Nyt tiedän, ketkä ovat todella ystäviäni. Olen siinä onnellisessa asemassa, että minulla on hyviä ystäviä. Selkäänpuukottajiakin valitettavasti on, niin myös minun elämässäni. Toisaalta olen loukkaantunut, mutta samalla on surullista, kuinka pitkälle jotkut ovat valmiina menemään satuttaakseen toista. (Ja koska olen juuri eronnut; pieni huom, kyse ei ole miehestäni!).

Palatakseni Arkisiin Asioihin; nuo kanervat tuolla jutun alussa kasvavat tällä hetkellä parvekelaatikossani. Puutarhanhoitoa sekin.

Joten kyllä tämä tästä. Pikkuhiljaa.

Mainokset

2 thoughts on “Kyllä tämä tästä…

  1. marjo sanoo:

    Jos tässä olis facebookin tapaan ”tykkään”-nappi, niin tykkäisin tästä postauksesta. Tsemppiä uudenlaiseen arkeen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s