Kevättäkö?

No niin, se odotettu kevät on vihdoin täällä!

Sen huomaa monesta eri asiasta. Tietenkin näistä itsestäänselvistä; leskenlehdet ja valkovuokot kukkivat, kaikenlaista vihreää pukkaa maasta ja puihin ilmestyy hiirenkorvat. Se on aina mukavaa, joka ikinen kevät. Ainakin minusta.

Toinen selvä kevään merkki on lehtien koirankakkakeskustelu. Lehtien sivut täyttyvät artikkeleista ja keskusteluista siitä, kuinka vastuuttomia me koiranomistajat olemme. Jätämme meidän rakkaiden karvakorvien jätöksiä mihin sattuu. Onhan se inhottavaa astua kakkaläjään, en minä sitä kiellä. Totuus kuitenkin on, että suurin osa meistä korjaa jätökset pois keskeltä katua. Ihan oikeasti.

Näin koiranomistajana ja äitinä ärsyynnyn enemmän roskista, rikkinäisitä pulloista ja muista mitä omituisimmista asioista, joita ihmiset heittävät ja peittävät lumeen. Luulisi tämänkin asian saavan hieman palstatilaa. Ei ole kovinkaan mukavaa yrittää poistaa lasinsiruja koiran tassusta. Tai tyrehdyttää verenvuotoa haavasta, joka on tullut jostakin poisheitetystä esineestä. Isompiakin lapsia saa varotella, ja ajatelkaa heitä, joilla on pieniä lapsia!  Ja Luontoäitiä; suurin osa roskista ei maadu, ainakaan muutamaan sataan vuoteen.  Eikä se nyt kovin esteettistäkään ole. Mutta ei. ”Sinne vaan, hankeen, eihän sitä sieltä huomaa. Ja kun roskistakaan ei nyt näy”. Ja mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Vastuuta, ihmiset!

Noin, nyt olen omalta osaltani osallistunut koirankakkakeskusteluun. Kevät on täällä. Kiitos ja anteeksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s