Terveisiä Uudesta Kodista!

Täällä taas! Vaikka paikka, eli koti, on uusi.

Hommia on riittänyt. Suuri osa ajasta ennen H – hetkeä meni tavaroiden raivaamiseen. Siis miten paljon roinaa ihminen kerää! Varsinkin omakotitalossa, jossa laittaa jotain tarpeetonta liiteriin, ja unohtaa sen sinne… Miesparka sai tehdä monta reissua kaatikselle.

Muuttopäivänä kaikki sujui yllättävän hyvin. Meillä oli pieni kuorma – auto, ja talon tyhjentämiseen meni 1h 45 min. Tasan saman verran meni auton tyhjentämiseen toisessa päässä. Meillä tosin oli hyvät apujoukot, suurkiitos heille!

Halusimme saada paikat kuntoon mahdollisimman pian. Koko perheen takia. On paljon helpompi lähteä aamulla kouluun/töihin, jos löytää vaatteet, kahvimukin ja murokulhon. Joten hommia on paiskittu! Me muutimme lauantaina, ja tiistaina kaikki on melkein valmista. Mutta kyllä kuuden hengen taloudessa on tavaraa!

Yllättävän hyvin kaikki on lähtenyt pyörimään. Ja me viihdymme todella hyvin! Koirakin on sopeutunut paremmin kun uskalsimme odottaa. Onhan koiruus tosin asunut kerrostalossa aikaisemminkin.

Sana muutto on minusta aika kuvaava. Muutto – muutos. Useimmiten muutto tuo mukanaan muutoksen. Asuinpaikka ja -ympäristö muuttuu, rutiinit,  jopa arki muuttuu. Siinä on muutosta kerrakseen. Meillä ainakin arki on helpottunut monella lailla. Onneksi.

Sitten muuton jälkeiseen aikaan. Minulla se on ainakin tuonut mukanaan väsymyksen. Kun oli pakkaamiset ja laittelemiset kesken ei paljon selkäsärkyjä eikä crps – käsiä ajatellut. Sitä vaan teki, jatkoi ja jatkoi. Nyt kun kämppä rupeaa olemaan kunnossa, ja on aikaa (ainakin hetkeksi) istahtaa, väsymys ottaa vallan. Huh.

Toivottavasti teidän pääsiäinen meni mukavasti.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Mainokset

2 thoughts on “Terveisiä Uudesta Kodista!

  1. Una sanoo:

    Vastavierailulla.

    Onnea uuteen kotiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s