Kiirettä ja kipuiluja

En olekaan vähään aikaan kirjoittanut, kiirettä on pitänyt…

Kävin viime viikolla kipulääkärillä. Crps – käsi on suht ok, selkä ei. Käytiin pitkiä keskusteluja siitä, kuinka pitäisi ottaa iisimmin, ja levätä päivällä, jotta selkäkipu ei pääsisi niin pahaksi illalla. Joopa joo. Tiesin jo silloin, että viikonloppu menee käytännössä autossa. Ja hommia on.

Kun pakkaset (vihdoin) tulivat, niin crps tapansa mukaan taas vähän ärtyi. Myöskään puiden pilkkomisesta se ei pidä. Varsinkaan, kun kyseessä on raita, jota on melkein mahdoton saada puiksi, vaikka mitä tekisi.

Tässä muutama päivä sitten tunsin oloni aika flunssaiseksi. Puuh. Ajattelin, että nyt viikonloppuna voisi ottaa vähän rauhallisemmin. Varsinkin, kun saatiin klapikone lainaksi. Sitten, toissapäivänä, mieheni liukastui pihalla. Aluksi luultiin, että ei vamma sen suurempi ole. Väärässä oltiin. Polvi turposi, ja tuli todella kipeäksi. Eilen mieheni kävi lääkärissä. Nivelsiteet p:na, ja aika näyttää, miten polvikierukka voi. Joten nyt hän linkuttaa eteenpäin kyynärsauvojen kanssa.

Totta kai minä nyt hoidan kaikki, sehän on selvää. (Olen myös tehnyt miehelleni selväksi, että jos hän ei ota iisisti, niin köytän hänet lähimpään tuoliin). Aika paljon on vaan tekemistä. Klapikone onneksi hieman auttaa asiaa, sillä saan tehtyä polttopuita suht nopeasti. Sitten on tietenkin kaikki muut puuhat; lämmittäminen, pyykit, tiskit, siivoamiset, kaupassakäynnit… Kaikkea, mitä nyt kuusihenkisen perheen arkeen kuuluu. Niin, ja sittenhän on tuo joulu…

On tässä se hyvä puoli, ettei kipuja kauheasti ehdi miettiä. Ja flunssakin menee tuossa sivussa.

Että näin meillä. Nyt takaisin sorvin… eikun klapikoneen ääreen!

2 thoughts on “Kiirettä ja kipuiluja

  1. marjo sanoo:

    Ukolle paranemista! Ja jos vaan voisin (ja voittaisin vaikka lotossa?) niin lahjoittaisin teille joulusiivouksen. Kovasti voimia ja jaksamista sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s