Viikon koirakuva # 47

Tämän viikon koirakuvahaasteen aiheena on syysunelmia.

Ronja ja Didi nauttivat ulkoilusta. Mutta syksyn tullen on myös mukava köllötellä sisällä, lämmössä. Ronja varsinkaan ei erityisemmin pidä sateesta, tuulesta… Didiä olen, (taas kerran!), yrittänyt kuvata ulkona. Mutta kun Didi on kokoajanjokapuolellajaliikkeessä, tulos ei ollut kovin mahtava… (Kuvan laatu ei valitettavasti ole paras mahdollinen nytkään. Huomatkaa mahtava 70-luvun lattia. No, vuokralla asutaan..:)

Pieni vinkki teille, jotka liikutte koiran kanssa syyspimeillä ulkona, ja varsinkin jos koira on vapaana. Olemme kokeilleet erilaisia heijastin-valo- ym pantoja, jotka eivät ainakaan meidän käytössä ole olleet kovin kestäviä. Joten keksimme oman. Ostimme tavallisen otsalampun ( lamppuosaa tukevoitiin jeesusteipillä, jotta se varmasti pysyy). Sitten vain laitamme hihnan kaulapannan päälle, ja valo palamaan. Meillä tämä on toiminut todella hyvin, ja koira näkyy varmasti!

Ja tässä köllötellään

KöllötelläänRonjaRonja & Didi

8 thoughts on “Viikon koirakuva # 47

 1. Elina ja Jade sanoo:

  Ihania köllöttelykuvia 🙂 Mikäs sen parempaa, kun ulkona tuuli tuivertaa ja vettä sataa, kuin köllötellä kotosalla kaverin viekussa…?

 2. Voih, minun syysunelmani olisi omistaa sellaisia koiria, jotka viihtyvät sadesäällä sisällä lämpimässä! Kuvissa on mukavan kotoisa ja lämmin tunnelma. Meidän Hirmuinen koirakolmikkomme lähtee innoissaan ulkoilemaan säällä kuin säällä, vaikka itse voisin hyvillä mielin köllötellä sohvannurkassa kaikista surkeimmilla keleillä.

  • onnenpuu sanoo:

   Kiitos! Vaikka Didi on erittäin…aktiivinen koira, niin jaksaa se köllötelläkin. Meidän sohvalla on välillä aika ahdasta, kun kaksi aikuista, neljä lasta ja kaksi koiraa yrittävät mahtua samalle sohvalle …:)

 3. Mari sanoo:

  Ihanaa, täällä on huomattu, että syysunelmoida voi myös sisällä!

 4. Täälläkin on koira joka tykkää kyllä ulkoilusta mutta on tosi mielellään myös sisällä löhöämässä. Ulkoilu on hauskaa mutta ei pimeällä, tuulella eikä sateella. Lattia on ihan hauskannäköinen ja koirat varmaan tykkää jos se on viileä.

  • onnenpuu sanoo:

   Kuulostaa meidän Ronjalta. Ehkä se on sitä labradoriverta mitä Ronjassa on. Koirat tykkää lattiasta, emäntä on hiukka eri mieltä…:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s